Wednesday, 12 December 2012

gambar kek terbaru

abg kat plkn mengidam makan kek mak buat..

sori..gambar tak jelas..tangkap pakai handphone je..
kek ni mak hadiahkan kat sepupu sebab dapat 5A dlam UPSR..TAHNIAH !


Musim bola mesti ada yang tempah kek bola..saye tak lar tahu sangat pasal bola-2 ni..nasib kaum Adam kat rumah ni peminat bola..heheee

padang hijau tu saye guna fondant..senang sikit kerja,kalau pakai krim  ..walawehh,susah tu !


pemain tu abg-2 yg tolog susun..entah ape gaye pun saye tak tahu..ikut saje..

kek nak makan je..kebetulan sepupu dari melaka balik..

corak atas kek tu abg yg lukis..kelakar pulak..tade gaye spider langsong !


Gambar lame ni,tengah belek-2 camera terjumpe gambar ni.upload je lar..alang-2 memenuhkan blog :)

hari lahir adik bongsu saye..ngade-2 mintak buatkan kek,tahu makan jew..

sepupu ada majlis kat kampus..lecture dia mintak sponser kek..alhamdulillah lecture dia suke kek ni..katenye sedap !

nenek baru balik mekah,buat kek sebab dia suke makan kek..terutama yang berkrim..heheee

tempahan kek terbaru


kek ni buat nk makan je.tak cantik pun,tapi saje nk penuh kan blog.update sajee...

tok gayah tu nenek saye..sempena hari ibu mak saye buat lew..


haa!..haikal tu anak buah saye,a.azim tu patner share kek je..tarikh birthday same kot..


abg baru blik dari plkn,soo mak buat lar kek ni..dia suke mkn kek berkrim..

yang ni kek tunang kawan sepupu..selamat bertunang ..

tempahan terbaru kek & cupcake



cupcake nie kawan mak tempah untuk birthday dia.sambut kat tempat kerja,soo mcm birthday gift lar..




kek ni kawan lame mak tempah untuk anak buah dia.buat cantik-2 nk tarik pelanggan baru..

tempahan kek terbaru

kek ni mak buat sempena hari raya...



kek ni jiran depan rumah yg tempah.Harga tklah mahal sangat,RM35 je.kalau kek vanila RM30 je.


haa!..kek ni mak buat sebab saye yg mintak.saje nk bawak kat skolah makan ngan kawan-2 ...


Monday, 10 December 2012

tempahan kek terbaru

 2 biji kek ni dibuat pada hari yang sama,berharga rm18.00x1kg .Tempahan diterima sekitar kuantan sahaja.Thanks ..




kek ni ada menggunakan fondant sebagai hiasan